Kur filloi biznesi ynë, kishte vetëm një qëllim: të krijonim një mënyrë të re për të blerë ushqime Premium Food Online.

Vizioni i punëdhënësit tonë

Ne e duam atë këtu, por nëse jemi të ndershëm, puna për Ocado nuk është për të gjithë. Biznesi ynë është ndërtuar mbi frymëzimin, në gjetjen e zgjidhjeve dhe në dhënien e shërbimit të klasit botëror. Jo të gjithë e marrin këtë.

Do të synojmë të jemi  punëdhënës të jashtëzakonshëm; një që njeh talentet dhe zhvillon njerëzit për të mirë të aftësive të tyre. Në kthim, ne do t’ju kërkojmë të ndani vendosmërinë tonë për të pasur sukses dhe qëndrimin tonë “mund të bëjmë”.

Mund të jemi edhe më të mirë
Biznesi ynë dinamik mundësohet nga njerëz të rinj dhe të veçantë. Tregoni se ju mund të kontribuoni në rritjen tonë dhe ju do të merrni mundësi të reja për t’u rritur bashkë me ne

Ne jemi  së bashku
Puna në skuadër na bashkonë si asgjë tjetër. Nëse doni të ndiheni mire dhe te vlersuar per veten tuaj , ju do të gjeni vendin ideal per të punuar këtu.

Ne e vlerësojmë secilin person
Çdo person i vetëm luan një rol vendimtar në atë që bën. Kombinoje talentin tend unik me drejtim dhe përkushtimin e duhur dhe do të shkosh shumë larg ne kompanine tone.

Ne e duam atë që bëjmë
Kultura jonë e gjallë dhe joformale ju lejon të jeni vetë dhe ju jep hapësirë për të ndriçuar ndërsa ndani pasionin tonë për një shërbim të shkëlqyer.

baronesha1Puno me ne